MUNKÁINK KÉPEKBEN

Ablakot javítani vagy ajtót javítani nekünk művészet. Egy régi korhadt nyílászáró felújítása során ahogy a fogorvos a letört fogból újat épít, úgy mi új ablakot vagy új ajtót építünk. A képeken jól látható, hogy miként újítjuk fel a korhadt ajtót, minként újítjuk fel a rossz ablakot.A munkánk során mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

AZ ÖN SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉGE!

Horváth Ákos asztalos mester ablak javítás Budapesten ingyenes felméréssel +36705500269 hívjon

Horváth Ákos vagyok, asztalosmester. Fa ablak javításra és fa ajtó javításra szakosodott vállalkozásomat 1994-ben alapítottam, amit évről évre fejlesztek. Immár több, mint 30. éve állok ügyfeleim rendelkezésére. Ajtó-ablak doktor csapatommal együtt állok az Ön rendelkezésére is, ha Ön Budapesten és környékén lakik.

A fa ablak és fa ajtó javítása lényegesen kisebb költséggel jár, mint a nyílászáró cseréje. Ablak javítás, ajtó javítás, ablak szigetelés, ajtó szigetelés rövid határidővel, korrekt árakon. Nyílászárócsere helyett válassza a javítást. Ha ablakjavítás, ha ajtójavítás, válasszon bennünket. Szakmunkánkra ajtó és ablak javítási munkáinkra 1 év garanciát vállalunk.

Cégünk a fa ajtók és fa ablakok javítására szakosodott: a fa ablak és fa ajtó javítását és helyreállítását, vagy restaurálását is, magas minőségi szinten végezzük el. Az elmúlt években a műanyag ablak és műanyag ajtó javítás területén is komoly szakmai fejlesztéseket végeztünk. Ennek eredménye, hogy a műanyag nyílászárók javítására is, szakmai képzettséggel rendelkezünk. 
Munkaterületünk főként Budapest és vonzás körzete. Kérjük fogalmazza meg igényét írásban és gyorsan válaszolunk.

Budapest egész területén ingyenes helyszíni felméréssel javítjuk a fa ablak és fa ajtó sérüléseket is, az elöregedett, korhadt, az idő által elhasználódott nyílászáróit. 

Fa ajtó javítás és fa ablak javítás  Budapest és régió
Horváth Ákos

asztalos mester

Hívjon!

Legyen Ön is elégedett velünk! 

 

Ha műanyag ha fa ablakok vagy erkélyajtók illesztésére, javítására,  zárszerkezet cseréjére vagy szigetelésre van szüksége, válassza az ajtoablakdoktor.hu szolgáltatásait.. Műanyag ablakok és műanyag erkélyajtók szigetelését is vállaljuk. 6-os nutos fehér vagy barna gumival.

Az ajtoablakdoktor.hu vállalja műanyag és fa nyílászárók zárszerkezeti elemek cseréjét, akár 20, 25 vagy 30 éves zárszerkezet esetén is. Ha csak egy vagy két elem romlott el, akkor nem kell az egész zárszerkezetet cserélni, de ha szükséges, akkor komplett tartó és zárszerkezet cserét is vállalunk: természetesen fa ablakok és fa ajtók esetében is, mint műanyag ablak és műanyag ajtó esetében. Műanyag elemet, karcolást nem javítunk! 

Horváth Ákos és csapata szolgáltatásai között megtalálhatók:

  • Fa ablak és fa ajtó javítás
  • Műanyag nyílászáró javítás
  • Ablak és ajtó szigetelés
  • Zárszerkezet cseréje
  • Rejtett hibák feltárása és árterv készítése

 Budapest egész területén ingyenes felméréssel és pontos korrekt árajánlattal határozzuk meg azt a munkát, amit elvégzünk.

Árajánlatunkat a helyszíni szemlén alakítjuk véglegesre, benne minden olyan információ ami Önnek részletes: a fa ablak vagy fa ajtó javítása során előkerülő rejtett hibák lehetőségére is előre adunk tájékoztatást, ár tervet.   Ön úgy dönthet a költségek vállalásáról, hogy nem éri meglepetés.

asztalos szakmában

elégedett ügyfél

ajtó javítás, ablak javítás Budapesten ingyenes felméréssel +36705500269 hívjon

Mikor válassza az Ajtó Ablak Doktort?

Hívása fontos számunkra.

Bármely fa fajtóval vagy fa ablakkal problémája adódik, keressen bennünket bizalommal.
Fa ajtó javítás és fa ablak javítás Budapest

Miért válassza az Ajtó Ablak Doktort?

Egy laikus számára egyszerűnek tűnik ez a munka: ablakillesztés, ajtó átpántolás, stb … pedig ehhez is igényesség és szakértelem kell. Például számtalanszor láttunk olyan ajtókat, amit valaki egy évvel ezelőtt újrapántolt, de már megint lóg, ugyanezt új vagy egy-két hónapos ajtóknál is tapasztaljuk. Gyakorlatilag ha a pántok precízen vannak befúrva, egy képzeletbeli tengelyen futnak, akkor nem feszegetik egymást nyitogatás közben.

Nem záródó fa ablak

Ha a fa nyílászárók nem záródnak, nem működnek akkor fa ablak javításra, fa ajtó javításra vagy fa nyílászáró szigetelésre van szüksége. Műanyag ajtó és műanyag ablak? Kérdezze munkatársunkat.

Műemlék jellegű fa ablakok javítása

Ha a műemlék jellegű fa ablakok, fa ajtók cseréje lehetetlen, ablak javításra vagy ajtó javításra van szüksége. Műanyag ajtó és műanyag ablak? Kérdezze munkatársunkat.

Betör a szél a faablak réseken

Ha már a szél is kinyitja az ablakokat, ablak javításra van szüksége. Műanyag ajtó és műanyag ablak? Kérdezze munkatársunkat.

Nem záródó fa bejárati ajtó

Ha a bejárati ajtó nem zár, ajtó javításra vagy ajtó szigetelésre van szüksége. Műanyag ajtó és műanyag ablak?
Kérdezze munkatársunkat.

Ablakcsere helyett a fa ablak javítás előnyösebb lehet

Ha a fa nyílászárók cseréjétől idegenkedik, és nem szeretne drága, túl hermetikusan záró műanyagot, fa ablak javításra vagy fa ajtó javításra van szüksége.

Régi ablak porvédelem

Ha az ajtók, és az ablakok nyílásain bejön a por, ablak javításra vagy ajtó javításra van szüksége. Műanyag ajtó és műanyag ablak? Kérdezze munkatársunkat.

Budapesten INGYENES felmérés!

Hívjon bennünket telefonon, hogy egyeztethessünk a részletekről!

Kis javítási munkák is

A legkisebb fa ablak javítási vagy fa ajtó javítási munkákat is elvállaljuk.

Tételes árajánlat

Az árajánlatot mindig tételesen és pontosan adjuk, így véletlenül sincs félreértés!

Garancia

Munkánkra 1 év garanciát vállalunk!

Megbízható szakértelem

Garanciális visszajelzésünk szinte nincs, azaz munkánkat nem éri panasz!

Több, mint 30 év tapasztalat

Munkánkat több, mint 30 éve végezzük töretlen lelkesedéssel és a munkához való alázattal!

FA ABLAK JAVÍTÁS - FA AJTÓ JAVÍTÁS 

Videónkon részletesen ismertetjük az ablak javítás munkálatokat és az ajtó javítás feladatokat

Fa ablak és fa ajtó javítás Budapesten - Hatékony szigetelési módszerek

A régi, elavult fa ablakok és fa ajtók Budapesten történő javítása és szigetelése nem minden esetben jelent lecserélést. Érdemes megfontoltan választani a különböző szigetelési módszerek közül, mivel ezek hatékonysága eltérő lehet.

Az egyik leggyakoribb és leghatékonyabb ablakszigetelési eljárás a szilikonos szigetelés, amely régi fa ablakok és fa ajtók korszerűsítésére jelent optimális megoldást. Ez a szigetelés ellenáll a környezet negatív hatásainak és nem porózus.

Más szigetelési megoldások, mint az öntapadós szigetelő profilok és szivacsos ablakszigetelési módszerek, nem ajánlottak hosszú távú alkalmazásra, mivel idővel leválnak az ablaktól és a párásodás miatt vízzel telítődnek.

Ha Ön is hatékony és tartós szigetelési megoldást keres fa ablakok és fa ajtók javítására Budapesten, válassza a bemarásos szilikon szigetelést. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi pillanatok alatt megoldjuk az ablakszigetelést elérhető áron!

Amennyiben műanyag ajtók és műanyag ablakok javítása és szigetelése iránt érdeklődik, kérdezze munkatársunkat. Az elmúlt évek során jelentős szakmai fejlesztéseket végeztünk a műanyag technológia területén is. 

GARANCIA

25 év szakértelem, 1 év garancia, ablak javítás Budapesten ingyenes felméréssel Horváth Ákos asztalos mester +36705500269 hívjon
25 év szakértelem, 1 év garancia, ablak javítás Budapesten ingyenes felméréssel Horváth Ákos asztalos mester +36705500269 hívjon

Keressen bizalommal

Az ablak javítása vagy az ajtó javítása lényegesen kisebb költséggel jár, mint a nyílászáró cseréje. Ablak javítás, ajtó javítás, ablak szigetelés, ajtó szigetelés mind olyan feladatok, amelyek precíz munkát, szakértelmet igényelnek. Az AjtóAblakDoktor rövid határidővel, korrekt árakon dolgozik.  Nyílászárócsere helyett válassza az ablak javítást vagy ajtó javítást. Műanyag ajtó és műanyag ablak?
Kérdezze munkatársunkat.

Fa ajtó javítás és fa ablak javítás Budapest - Horváth Ákos asztalos mester

25 év szakértelem 1 év garancia ablak javítás Budapest területén ingyenes felméréssel +3670 55 00 269

RÖVID HATÁRIDŐ

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS

1 ÉV GARANCIA

TÉTELES ÁRAJÁNLAT

INGYENES FELMÉRÉS

Budapesten

PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS