Az általunk javított nyílászárók típusai:

 

Bejárati ajtó
 • Dupla és szimplafalcos bejárati ajtó
Beltéri ajtó
 • Dupla és szimplafalcos beltéri ajtó
Erkélyajtó
 • Hagyományos kapcsolt gerébtokos erkély ajtó javítás
 • Tessauer erkély ajtó javítás
 • Bukó-nyíló erkély ajtó javítása
Ablakok
 • Hagyományos kapcsolt gerébtokos ablak javítás
 • Tessauer ablak javítás
 • Bukó-nyíló ablak javítás

 

 

 Illesztés:
 • Gyalulással, pánt állítással, lécezéssel, ellendarabok beállításával járó munkafolyamat, ami azért kell, hogy az ajtó vagy ablak ne szoruljon, ne rúgjon, könnyedén működjön ne kotyogjon és minél jobban illeszkedjen a tokhoz.
 Pántolás:
 • Új pántokkal szereljük fel az ajtót vagy ablakot, hogy az ne lógjon, és sokáig megbízhatóan működjön.
 Zárak:
 • Ajtókban betétes és kulcsos zárak, tolózárak, kétszárnyú vagy egyszárnyú ablakokban és erkélyajtókban rúd és félfordító zárak, görgős zárak, bukó-nyílókban általában Roto vasalatok cseréjét végezzük.
Vízvetők:
 • A külső ablakok vagy erkélyajtók alján lévő vízvetőket általában rossz, korhadt állapotuk, esetleg a csepegtetőnút hiánya miatt cseréljük.
Foltozások
 • Betörés utáni megrongált tokokat, ajtószárnyakat,
 • Festék hosszabb ideig tartó hiánya miatt kisebb területen elrohadt, korhadt,puha ablakokat, ajtókat fával vagy rétegelt lemezzel foltozzuk.
Kilincsek:
 • Mindegyik típusát cseréljük.
Bukó-nyílók:
 • A bukó-nyíló ablakok és erkélyajtók javítása egy összetett speciális szakismeretet igénylő feladat, amiben több évtizedes tapasztalat segít minket, sikerrel.
Szigetelés:
 Csak a rendesen záródó ablakokat érdemes szigetelni, egyébként kidobtuk a pénzt.
A megfelelő sorrend:
 
 • Asztalos munka:  Az ablak vagy ajtó jól illeszkedjen,jól záródjon, rendesen rátakarjon mindenhol,jók legyenek a réstávolságok, hogy mázolás után is be lehessen csukni és hogy a víz kifelé menjen.
 • Festő munka: Mivel asztalosok vagyunk, ezért ajánlani tudunk jó festőt, ha kell. Ha a festék jó állapotban van az ablakon, ajtón, akkor később csak lejavítani kell és a szigetelés közvetlenül mehet az asztalosmunka után.
 • Szigetelés:  Eltérő típusú ablakoknál különböző szigeteléssel dolgozunk. A szigetelést lefesteni soha nem szabad.

 

ABLAKOK

Geréb tokos és kapcsolt geréb tokos ablakok (pl.: régi bérű, polgári, körfolyosós lakások) illesztése, szigetelése, zárszerkezetük cseréje (pl. kétszárnyú ablakok zárszerkezet cseréje), tok- és nyílószárny foltozása, keret ragasztása, vízvezetők cseréje, a befolyó víz útjának elzárása, elvetemedett ablakok rendbehozatala, pántok cseréje.
Bukó-nyíló ablakok (fa és műanyag, thermoüveges) illesztése, szigetelése, zárszerkezetük cseréje, tok- és nyílószárny foltozása, keret ragasztása, az ablakok átalakítása: bukóból – bukó-nyílóba, balosból – jobbosba, vagy fordítva, elvetemedett ablakok rendbehozatala, pántok cseréje.
Tessauer kétszárnyú, egyszárnyú és forgó ablakok (pl. panellakásokban) illesztése, szigetelése, zárszerkezetük cseréje, tok- és nyílószárny foltozása, keret ragasztása, vízvezetők cseréje, a befolyó víz útjának elzárása, elvetemedett ablakok rendbehozatala, pántok cseréje.

AJTÓK

Gerébtokos ajtók (pl.: régi bérű, polgári, körfolyosós lakások) illesztése, szigetelése, zárszerkezetük cseréje, tok- és nyílószárny foltozása, keret ragasztása, vízvezetők cseréje, a befolyó víz útjának elzárása, elvetemedett ajtók rendbehozatala, pántok cseréje, küszöb készítés és csere.
Bukó-nyíló, bukó- és toló ajtók (pl.: új építésű lakásoknál,Thermoüveges) illesztése, szigetelése, zárszerkezetük cseréje, tok- és nyílószárny foltozása, keret ragasztása, kilincs cseréje, elvetemedett ajtók rendbehozatala, pántok cseréje, átalakítása:pl. bukóból – bukó-nyílóra, vagy jobbosból balosba, vagy fordítva.
Tessauer kétszárnyú és egyszárnyú ajtók (pl:: panellakásoban) illesztése, szigetelése, zárszerkezetük cseréje, tok- és nyílószárny foltozása, keret ragasztása, vízvezetők cseréje, a befolyó víz útjának elzárása, elvetemedett ajtók rendbehozatala, pántok cseréje, küszöb készítés és csere.
Vetemedett ajtók és ablakok, kapuajtók, garázs ajtók, szétesett ajtók és ablakok rendbehozása, ragasztása, foltozása.

Betörés utáni ajtók, ablakok foltozása, díszített boritások javítása.

AZ ÖN SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉGE!

Horváth Ákos asztalos mester ablak javítás Budapesten ingyenes felméréssel +36705500269 hívjon

Horváth Ákos vagyok, asztalosmester. Fa ablak javításra és fa ajtó javításra szakosodott vállalkozásomat 1994-ben alapítottam, amit évről évre fejlesztek. Immár több, mint 30. éve állok ügyfeleim rendelkezésére. Ajtó-ablak doktor csapatommal együtt állok az Ön rendelkezésére is, ha Ön Budapesten és környékén lakik.

A fa ablak és fa ajtó javítása lényegesen kisebb költséggel jár, mint a nyílászáró cseréje. Ablak javítás, ajtó javítás, ablak szigetelés, ajtó szigetelés rövid határidővel, korrekt árakon. Nyílászárócsere helyett válassza a javítást. Ha ablakjavítás, ha ajtójavítás, válasszon bennünket. Szakmunkánkra ajtó és ablak javítási munkáinkra 1 év garanciát vállalunk.

Cégünk a fa ajtók és fa ablakok javítására szakosodott: a fa ablak és fa ajtó javítását és helyreállítását, vagy restaurálását is, magas minőségi szinten végezzük el. Az elmúlt években a műanyag ablak és műanyag ajtó javítás területén is komoly szakmai fejlesztéseket végeztünk. Ennek eredménye, hogy a műanyag nyílászárók javítására is, szakmai képzettséggel rendelkezünk. 
Munkaterületünk főként Budapest és vonzás körzete. Kérjük fogalmazza meg igényét írásban és gyorsan válaszolunk.

Budapest egész területén ingyenes helyszíni felméréssel javítjuk a fa ablak és fa ajtó sérüléseket is, az elöregedett, korhadt, az idő által elhasználódott nyílászáróit. 

Fa ajtó javítás és fa ablak javítás  Budapest és régió
Horváth Ákos

asztalos mester

Hívjon!

Legyen Ön is elégedett velünk! 

 

Ha műanyag ha fa ablakok vagy erkélyajtók illesztésére, javítására,  zárszerkezet cseréjére vagy szigetelésre van szüksége, válassza az ajtoablakdoktor.hu szolgáltatásait.. Műanyag ablakok és műanyag erkélyajtók szigetelését is vállaljuk. 6-os nutos fehér vagy barna gumival.

Az ajtoablakdoktor.hu vállalja műanyag és fa nyílászárók zárszerkezeti elemek cseréjét, akár 20, 25 vagy 30 éves zárszerkezet esetén is. Ha csak egy vagy két elem romlott el, akkor nem kell az egész zárszerkezetet cserélni, de ha szükséges, akkor komplett tartó és zárszerkezet cserét is vállalunk: természetesen fa ablakok és fa ajtók esetében is, mint műanyag ablak és műanyag ajtó esetében. Műanyag elemet, karcolást nem javítunk! 

Horváth Ákos és csapata szolgáltatásai között megtalálhatók:

 • Fa ablak és fa ajtó javítás
 • Műanyag nyílászáró javítás
 • Ablak és ajtó szigetelés
 • Zárszerkezet cseréje
 • Rejtett hibák feltárása és árterv készítése

 Budapest egész területén ingyenes felméréssel és pontos korrekt árajánlattal határozzuk meg azt a munkát, amit elvégzünk.

Árajánlatunkat a helyszíni szemlén alakítjuk véglegesre, benne minden olyan információ ami Önnek részletes: a fa ablak vagy fa ajtó javítása során előkerülő rejtett hibák lehetőségére is előre adunk tájékoztatást, ár tervet.   Ön úgy dönthet a költségek vállalásáról, hogy nem éri meglepetés.

asztalos szakmában

elégedett ügyfél

ajtó javítás, ablak javítás Budapesten ingyenes felméréssel +36705500269 hívjon

Mikor válassza az Ajtó Ablak Doktort?

Hívása fontos számunkra.

Bármely fa fajtóval vagy fa ablakkal problémája adódik, keressen bennünket bizalommal.
Fa ajtó javítás és fa ablak javítás Budapest

Miért válassza az Ajtó Ablak Doktort?

Egy laikus számára egyszerűnek tűnik ez a munka: ablakillesztés, ajtó átpántolás, stb … pedig ehhez is igényesség és szakértelem kell. Például számtalanszor láttunk olyan ajtókat, amit valaki egy évvel ezelőtt újrapántolt, de már megint lóg, ugyanezt új vagy egy-két hónapos ajtóknál is tapasztaljuk. Gyakorlatilag ha a pántok precízen vannak befúrva, egy képzeletbeli tengelyen futnak, akkor nem feszegetik egymást nyitogatás közben.

Nem záródó fa ablak

Ha a fa nyílászárók nem záródnak, nem működnek akkor fa ablak javításra, fa ajtó javításra vagy fa nyílászáró szigetelésre van szüksége. Műanyag ajtó és műanyag ablak? Kérdezze munkatársunkat.

Műemlék jellegű fa ablakok javítása

Ha a műemlék jellegű fa ablakok, fa ajtók cseréje lehetetlen, ablak javításra vagy ajtó javításra van szüksége. Műanyag ajtó és műanyag ablak? Kérdezze munkatársunkat.

Betör a szél a faablak réseken

Ha már a szél is kinyitja az ablakokat, ablak javításra van szüksége. Műanyag ajtó és műanyag ablak? Kérdezze munkatársunkat.

Nem záródó fa bejárati ajtó

Ha a bejárati ajtó nem zár, ajtó javításra vagy ajtó szigetelésre van szüksége. Műanyag ajtó és műanyag ablak?
Kérdezze munkatársunkat.

Ablakcsere helyett a fa ablak javítás előnyösebb lehet

Ha a fa nyílászárók cseréjétől idegenkedik, és nem szeretne drága, túl hermetikusan záró műanyagot, fa ablak javításra vagy fa ajtó javításra van szüksége.

Régi ablak porvédelem

Ha az ajtók, és az ablakok nyílásain bejön a por, ablak javításra vagy ajtó javításra van szüksége. Műanyag ajtó és műanyag ablak? Kérdezze munkatársunkat.

Budapesten INGYENES felmérés!

Hívjon bennünket telefonon, hogy egyeztethessünk a részletekről!

Kis javítási munkák is

A legkisebb fa ablak javítási vagy fa ajtó javítási munkákat is elvállaljuk.

Tételes árajánlat

Az árajánlatot mindig tételesen és pontosan adjuk, így véletlenül sincs félreértés!

Garancia

Munkánkra 1 év garanciát vállalunk!

Megbízható szakértelem

Garanciális visszajelzésünk szinte nincs, azaz munkánkat nem éri panasz!

Több, mint 30 év tapasztalat

Munkánkat több, mint 30 éve végezzük töretlen lelkesedéssel és a munkához való alázattal!

FA ABLAK JAVÍTÁS - FA AJTÓ JAVÍTÁS 

Videónkon részletesen ismertetjük az ablak javítás munkálatokat és az ajtó javítás feladatokat

Fa ablak és fa ajtó javítás Budapesten - Hatékony szigetelési módszerek

A régi, elavult fa ablakok és fa ajtók Budapesten történő javítása és szigetelése nem minden esetben jelent lecserélést. Érdemes megfontoltan választani a különböző szigetelési módszerek közül, mivel ezek hatékonysága eltérő lehet.

Az egyik leggyakoribb és leghatékonyabb ablakszigetelési eljárás a szilikonos szigetelés, amely régi fa ablakok és fa ajtók korszerűsítésére jelent optimális megoldást. Ez a szigetelés ellenáll a környezet negatív hatásainak és nem porózus.

Más szigetelési megoldások, mint az öntapadós szigetelő profilok és szivacsos ablakszigetelési módszerek, nem ajánlottak hosszú távú alkalmazásra, mivel idővel leválnak az ablaktól és a párásodás miatt vízzel telítődnek.

Ha Ön is hatékony és tartós szigetelési megoldást keres fa ablakok és fa ajtók javítására Budapesten, válassza a bemarásos szilikon szigetelést. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi pillanatok alatt megoldjuk az ablakszigetelést elérhető áron!

Amennyiben műanyag ajtók és műanyag ablakok javítása és szigetelése iránt érdeklődik, kérdezze munkatársunkat. Az elmúlt évek során jelentős szakmai fejlesztéseket végeztünk a műanyag technológia területén is. 

GARANCIA

MUNKÁINK KÉPEKBEN

Ablakot javítani vagy ajtót javítani nekünk művészet. Egy régi korhadt nyílászáró felújítása során ahogy a fogorvos a letört fogból újat épít, úgy mi új ablakot vagy új ajtót építünk. A képeken jól látható, hogy miként újítjuk fel a korhadt ajtót, minként újítjuk fel a rossz ablakot.A munkánk során mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Keressen bizalommal

Az ablak javítása vagy az ajtó javítása lényegesen kisebb költséggel jár, mint a nyílászáró cseréje. Ablak javítás, ajtó javítás, ablak szigetelés, ajtó szigetelés mind olyan feladatok, amelyek precíz munkát, szakértelmet igényelnek. Az AjtóAblakDoktor rövid határidővel, korrekt árakon dolgozik.  Nyílászárócsere helyett válassza az ablak javítást vagy ajtó javítást. Műanyag ajtó és műanyag ablak?
Kérdezze munkatársunkat.

Fa ajtó javítás és fa ablak javítás Budapest - Horváth Ákos asztalos mester

25 év szakértelem 1 év garancia ablak javítás Budapest területén ingyenes felméréssel +3670 55 00 269

RÖVID HATÁRIDŐ

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS

1 ÉV GARANCIA

TÉTELES ÁRAJÁNLAT

INGYENES FELMÉRÉS

Budapesten

PRECÍZ MUNKAVÉGZÉS