szigeteles_gumival_ajtoablakdoktor_huAz ajtók és ablakok időközönként meghibásodnak, s ez nem is csoda, ugyanis az ingatlan egyik leginkább megterhelt elemei. Számtalan hibát felfedezhetünk, a megereszkedett nyílászáróktól elkezdve, egészen a megromlott szigetelésig. Éppen ezért fontos olykor átvizsgáltatni a nyílászárókat, s amennyiben szükséges, javíttatni azokat. Cégünk segítségével elérhető az ablak foltozása Budapest egész területén, így az V. kerületben is. Amennyiben tehát javítani szeretne a nyílászárói szigetelésén, keressen fel minket bizalommal! Munkatársaink segítségével az ajtó foltozása Budapest V. kerületére vonatkozóan is gyors és szakszerű szolgáltatás, ami ár-érték arányban mindenképp kivételes lehetőség. Ne feledje, hogy a nyílászárók foltozásával nem csak esztétikailag, de statikailag is javulnak az ajtók, ablakok, ami jobb illeszkedéshez, így jobb szigeteléshez vezet!

Hívjon Bizalommal!

ajto_ablak_arajanlat_keres_ajtoablakdoktor_hu

Horváth Ákos
Asztalos mester

az Ön Ajtóablakdoktora
30 éves tapasztalattal,
korrekt, megbízható árakon áll az Ön rendelkezésére!

horvath_akos_asztalos_mester_ajtoablakdoktor_referencia

Cégünk a fa ajtók és ablakok javítására szakosodott: a fa ablak és fa ajtó javítását és helyreállítását, vagy restaurálását is, magas minőségi szinten végezzük el. Az elmúlt években a műanyag ablak és műanyag ajtó javítás területén is komoly szakmai fejlesztéseket végeztünk. Ennek eredménye, hogy a műanyag nyílászárók javítására is, szakmai képzettséggel rendelkezünk.
Munkaterületünk főként Budapest és vonzás körzete. Kérjük fogalmazza meg igényét írásban és gyorsan válaszolunk. Budapest egész területén ingyenes helyszíni felméréssel!