ablak_szigeteles_javitas_beazas_ajtoablakdoktor_hu„Ami elromolhat, az el is romlik”, tartja a közmondás, s nincs ez másként a nyílászárók esetében sem, amelyek alapvetően nagy terhelésnek vannak kitéve. Az ablakok és ajtók számtalan esetben válnak áldozatául a nagy hőmérséklet-különbségeknek, a nedvességnek, de akár a szárazságnak is. Így, ha egy ablak meghibásodik, az ablak javítás elkerülhetetlen, s erre mindenképp érdemes nagy figyelmet fordítani.

Az ablakok akkor teljesítik leghatékonyabban a szolgálatukat, ha megfelelő hang és hőszigetelést biztosítanak egy lakás, vagy ház lakói számára. Ugyanakkor, a meghibásodások esetén leggyakrabban épp ezek a funkciók vesznek el részlegesen, vagy épp teljesen. Emellett a meghibásodások közé sorolhatjuk az esztétikai hibákat is, amelyek szintén gyakoriak, ugyanakkor kevésbé vannak hatással a szigetelésre. Az esztétikai problémákat természetesen egy újrafestés is megoldhatja, azonban a mai ablakok esetében egyáltalán nem mindegy, hogy a festést milyen módon hajtjuk végre. Éppen ezért érdemes minden esetben szakembert hívni a javítási műveletekhez, mivel a hibalehetőségek a technológiák fejlődésével egyre csak nőnek. Amennyiben biztosra szeretne menni az ablak javítást illetően, kérjük, hogy keressen fel minket, ugyanis mi minden feladatot pillanatok alatt elvégzünk Ön helyett, legyen szó egyszerű, vagy a legkényesebb javítási műveletekről.

Ingyenes helyszíni felmérést vállalunk Budapest egész területén és adott esetben akár telefonon is képesek vagyunk ajánlatot adni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, keressen minket bizalommal!

Hívjon Bizalommal!

ajto_ablak_arajanlat_keres_ajtoablakdoktor_hu

HORVÁTH ÁKOS
ASZTALOS MESTER

az Ön Ajtóablakdoktora
20 éves tapasztalattal,
korrekt, megbízató árakon áll az Ön rendelkezésére!

horvath_akos_asztalos_mester_ajtoablakdoktor_referencia