ajto_jo_szigeteles_ajtoablakdoktor_huBizonyára sokan találkoztak már az ajtókkal kapcsolatos szerkezeti hibákkal, amelyek időről-időre felbukkannak, s sokszor meglehetősen nagy fejtörést okoznak az ingatlantulajdonosok számára. Ezek a szerkezeti hibák általában megnehezítik az ajtók javítása körüli teendőket, s éppen ezért, a hasonló hibák esetén nélkülözhetetlen egy tapasztalt szakember segítségét kikérni! Ahogyan az ajtók szigetelése esetén, itt is leginkább három jellegzetes hiba szokott előfordulni.

Az egyik ilyen hiba, ha a zár nem működik. Ennek a jelenségnek természetesen számtalan oka lehet, az alkatrészek törésétől kezdve, az esetleges eltömített járatokig, szinte minden. Az ilyen jellegű hibák saját kezűleg csak ritkán javíthatók, ugyanis általában a zár szétszedésével járnak, amit érdemes szakemberre bízni. Persze sokszor megesik az is, hogy faszilánkok, vagy festék kerül a szerkezetbe, s nem engedi mozogni az alkatrészeket. Az ilyen hibák gyorsan és hatékonyan javíthatók, s hosszú távon nincsenek hatással a zár további működésére! Sajnos azonban adódhatnak olyan hibák is, amelyek egyáltalán nem javíthatóak könnyedén, sőt sokszor nem is érdemes megpróbálkozni a javítással. Ilyen hiba lehet az eltekeredett nyitószárny is, ami általában javíthatatlan kárt jelent, s ilyenkor már érdemes kicserélni az egész szárnyat.

Emellett fontos megemlíteni az egyik leggyakoribb hibát, ami az ajtók megereszkedése. Az ajtók javítása ebben az esetben lehet nagyon egyszerű és nagyon bonyolult is. A hibát sokszor megoldja a pántok helyes beállítása, vagy épp fa ajtók esetén a csiszolás. Ha kérdései lennének az ajtók javítása kapcsán, keressen minket bizalommal!

Hívjon Bizalommal!

ajto_ablak_arajanlat_keres_ajtoablakdoktor_hu

HORVÁTH ÁKOS
ASZTALOS MESTER

az Ön Ajtóablakdoktora
320230 éves tapasztalattal,
korrekt, megbízató árakon áll az Ön rendelkezésére!

horvath_akos_asztalos_mester_ajtoablakdoktor_referencia