Az ablakok és ajtók a hétköznapok során meglehetősen sok káros hatásnak vannak kitéve, s itt elsősorban ne a természeti károkra gondoljunk, hanem azokra az emberi tényezőkre, amelyek rontják az ablakok minőségét. Ilyen például a helytelen használat, ami számtalan esetben problémákhoz vezet. Az ablak javítás Budapest V. kerületi megvalósítása során, cégünk ügyel arra, hogy a minimálisra szorítsa azokat a hibalehetőségeket, amelyek a rossz használat miatt következhetnek be. A helytelen használat ugyanis számtalan alkatrészben okozhat hibákat, így a pántokban és a zárakban, s ez minden esetben kerülendő. Amennyiben az ablak javítás 5. kerületi megvalósítása mellett dönt, kérjük, hogy keressen fel minket bizalommal feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Hívjon Bizalommal!

ajto_ablak_arajanlat_keres_ajtoablakdoktor_hu

HORVÁTH ÁKOS
ASZTALOS MESTER

az Ön Ajtóablakdoktora
30 éves tapasztalattal,
korrekt, megbízható árakon áll az Ön rendelkezésére!

horvath_akos_asztalos_mester_ajtoablakdoktor_referencia

Cégünk a fa ajtók és ablakok javítására szakosodott: a fa ablak és fa ajtó javítását és helyreállítását, vagy restaurálását is, magas minőségi szinten végezzük el. Az elmúlt években a műanyag ablak és műanyag ajtó javítás területén is komoly szakmai fejlesztéseket végeztünk. Ennek eredménye, hogy a műanyag nyílászárók javítására is, szakmai képzettséggel rendelkezünk.
Munkaterületünk főként Budapest és vonzás körzete. Kérjük fogalmazza meg igényét írásban és gyorsan válaszolunk. Budapest egész területén ingyenes helyszíni felméréssel!