ajto_ablak_szigeteles_5_kerulet_ajtoablakdoktor_huAmikor egy nyílászáró meghibásodik, nem kell azt feltétlenül kicserélni egy teljesen újra, ugyanis az ajtók és ablakok az esetek többségében kifejezetten hatékonyan javíthatók. Sőt, sok esetben a javítás hosszú távon is jobb megoldás, mivel napjainkban az újonnan legyártott nyílászárók élettartama is jócskán lerövidült, amit mindenképp érdemes figyelembe venni. Cégünk segítségével elérhető az ablak és ajtó javítás V. kerületi szolgáltatása, így amennyiben Ön is az ablak javítás Budapesti megvalósítása mellett dönt, ne habozzon, s keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken és tegye fel kérdéseit. Kollégáink minden kérdésére gyors, szakszerű és megbízható választ adnak majd!

Hívjon Bizalommal!

ajto_ablak_arajanlat_keres_ajtoablakdoktor_hu

HORVÁTH ÁKOS
ASZTALOS MESTER

az Ön Ajtóablakdoktora
30 éves tapasztalattal,
korrekt, megbízható árakon áll az Ön rendelkezésére!

horvath_akos_asztalos_mester_ajtoablakdoktor_referencia

Cégünk a fa ajtók és ablakok javítására szakosodott: a fa ablak és fa ajtó javítását és helyreállítását, vagy restaurálását is, magas minőségi szinten végezzük el. Az elmúlt években a műanyag ablak és műanyag ajtó javítás területén is komoly szakmai fejlesztéseket végeztünk. Ennek eredménye, hogy a műanyag nyílászárók javítására is, szakmai képzettséggel rendelkezünk.
Munkaterületünk főként Budapest és vonzás körzete. Kérjük fogalmazza meg igényét írásban és gyorsan válaszolunk. Budapest egész területén ingyenes helyszíni felméréssel!