ajto_ablak_jo_szigeteles_ajtoablakdoktor_huA szigetelés szinte mindig nagyon fogós kérdés az ingatlanok felújítása esetén. Sokan úgy gondolják, hogy a régi ablakok szigetelését csak egyféleképpen lehet hatékonyan megoldani, méghozzá egy teljesen új nyílászáró beszerelésével. Ez természetesen nem igaz, s ezt jól tudjuk mi is, ugyanis nap mint nap találkozunk olyan nyílászárókkal, amelyek javítás segítségével tökéletesen szigetelnek akár még több tíz évig is. A szigetelés 4. kerületi megvalósítása tökéletes megoldás lehet a cégünk segítségével, ugyanis mi minden javítási munkálatot maradéktalanul elvégzünk, s garantáljuk, a munkánk minőségét. A szigetelés Budapest IV. kerületében tehát kiváló megoldás lehet mindenki számára, aki költséghatékonyan szeretne olyan nyílászáróhoz jutni, amelyek szigetelése felér az új ablakok tulajdonságaival!

Hívjon Bizalommal!

ajto_ablak_arajanlat_keres_ajtoablakdoktor_hu

HORVÁTH ÁKOS
ASZTALOS MESTER

az Ön Ajtóablakdoktora
30 éves tapasztalattal,
korrekt, megbízható árakon áll az Ön rendelkezésére!

horvath_akos_asztalos_mester_ajtoablakdoktor_referencia

Cégünk a fa ajtók és ablakok javítására szakosodott: a fa ablak és fa ajtó javítását és helyreállítását, vagy restaurálását is, magas minőségi szinten végezzük el. Az elmúlt években a műanyag ablak és műanyag ajtó javítás területén is komoly szakmai fejlesztéseket végeztünk. Ennek eredménye, hogy a műanyag nyílászárók javítására is, szakmai képzettséggel rendelkezünk.
Munkaterületünk főként Budapest és vonzás körzete. Kérjük fogalmazza meg igényét írásban és gyorsan válaszolunk. Budapest egész területén ingyenes helyszíni felméréssel!