ajto_ablak_javitas_2_kerulet_ajtoablakdoktor_huKétségtelen tény, hogy az ajtók pántjai meglehetősen sokszor romlanak el. Ez persze nem volt mindig így, ugyanis még ma is találhatunk a világban akár 500 éves ajtópántokat is, amelyek még mindig tökéletesen ellátják a feladatukat. Nem mindegy tehát, hogy milyen pántot használunk s erre mindenképp fontos odafigyelni. Az ajtó javítás 2. kerületi szolgáltatása során számtalan esetben találkoztunk rossz minőségű pántokkal, amelyek hatására az ajtók megereszkedtek, s a szigetelésükből veszítettek. Az ajtók átpántolás Budapest 2. kerületében is esedékes lehet, ugyanis fővárosunkban számtalan helyen találkozhatunk rossz minőségű pántokkal. Ha kíváncsi arra, hogy milyen pántokat ajánlunk a régiek helyett, böngésszen a weboldalunkon, mert minden információt megtalálhat az ajtó javítás kapcsán! Kérdés esetén pedig keressen minket bizalommal!

Hívjon Bizalommal!

ajto_ablak_arajanlat_keres_ajtoablakdoktor_hu

HORVÁTH ÁKOS
ASZTALOS MESTER

az Ön Ajtóablakdoktora
30 éves tapasztalattal,
korrekt, megbízható árakon áll az Ön rendelkezésére!

horvath_akos_asztalos_mester_ajtoablakdoktor_referencia

Cégünk a fa ajtók és ablakok javítására szakosodott: a fa ablak és fa ajtó javítását és helyreállítását, vagy restaurálását is, magas minőségi szinten végezzük el. Az elmúlt években a műanyag ablak és műanyag ajtó javítás területén is komoly szakmai fejlesztéseket végeztünk. Ennek eredménye, hogy a műanyag nyílászárók javítására is, szakmai képzettséggel rendelkezünk.
Munkaterületünk főként Budapest és vonzás körzete. Kérjük fogalmazza meg igényét írásban és gyorsan válaszolunk. Budapest egész területén ingyenes helyszíni felméréssel!