ajto_ablak_felujitas_budapest_ajtoablakdoktor_huAz ablakok és ajtó javítása szinte minden esetben esedékesség válik egy bizonyos idő elteltével, ugyanis mai fogyasztói társadalmunkban a gyártók elsődleges célja nem az, hogy évszázadokig működő termékeket állítsanak elő. Ez természetesen gazdasági kérdés, így nem is szívesen mélyednénk el benne, az viszont kétségtelen, hogy a szigetelés gumival Budapest 1. kerületében is fontos szolgáltatás, ahogyan az ajtó átpántolás 1. kerületi megvalósítása is. Az említett gumi szigetelések viszonylag rövid idő múltán kilazulnak, megtöredeznek, s a nyílászárók szigetelési képességei így korántsem lesznek kielégítőek. Amennyiben a szigetelés, vagy az ajtó átpántolás 1. kerületi megvalósítása mellett döntött, keressen fel minket bizalommal az elérhetőségeinken, s mi minden hibát elhárítunk!

Hívjon Bizalommal!

ajto_ablak_arajanlat_keres_ajtoablakdoktor_hu

HORVÁTH ÁKOS
ASZTALOS MESTER

az Ön Ajtóablakdoktora
30 éves tapasztalattal,
korrekt, megbízható árakon áll az Ön rendelkezésére!

horvath_akos_asztalos_mester_ajtoablakdoktor_referencia

Cégünk a fa ajtók és ablakok javítására szakosodott: a fa ablak és fa ajtó javítását és helyreállítását, vagy restaurálását is, magas minőségi szinten végezzük el. Az elmúlt években a műanyag ablak és műanyag ajtó javítás területén is komoly szakmai fejlesztéseket végeztünk. Ennek eredménye, hogy a műanyag nyílászárók javítására is, szakmai képzettséggel rendelkezünk.
Munkaterületünk főként Budapest és vonzás körzete. Kérjük fogalmazza meg igényét írásban és gyorsan válaszolunk. Budapest egész területén ingyenes helyszíni felméréssel!